STREETCOM - WINIARY- BRAK POMYSŁU NA OBIAD? pROSZĘ BARDZO.

Dzień dobry 😊

Muszę się Wam pochwalić, że udało mi się pierwszy raz dostać do kampanii ambasadorskiej na Streetcom.
Jest to panel badawczy, który co jakiś czas zaprasza do udziału w testach różnych produktów.
Mi udało się zakwalifikować do kampanii Winiary- pomysł na...


Otrzymałam piękną paczkę ambasadorską, która składa się z :
- 9 szt.pomysł na steki z karkówki w sosie z tymiankiem
- 9szt. pomysł na klopsiki w sosie bolońskim
- 9szy. pomysł na kotleciki schabowe w sosie z zielonym pieprzem
- miseczkę





 Kampania polega na tym, że trzeba rozdać znajomym 6 kompletów pomysłów lub po jednym większej ilości osób.
Następnie należy samemu wypróbować produkty, aby móc je rzetelnie  ocenić, więc jak widzicie tego typu kampanie są bardzo przyjemne.

Swoje zestawy już częściowo rozdałam i teraz tylko czekam na opinię, których jestem bardzo ciekawa.
Każdy "pomysł na" składa się z dwóch części, w pierwszej zapakowany jest woreczek foliowy wraz z zapinką i to w nim przygotowujemy potrawę. W drugiej części opakowania znajdują się przyprawy, odpowiednio dobrane do każdej potrawy.

Osobiście dziś zabrałam się za testowanie, dlatego na obiad zaserwowałam kotleciki schabowe w sosie z zielonym pieprzem.




W tym pomyśle, producent zadbał aby nasza potrawa była smaczna i oryginalna. Dodatek przypraw , w tym zielonego pieprzu, zapewnia niecodzienny smak i aromat zwykłym kotletom schabowym.
Wykonanie dani również nie stanowi najmniejszego problemu.
Najpierw należy podgrzać piekarnik do 200st.
w czasie gdy nagrzewa się piekarnik, szykujemy kotlety, które kroimy na grubość mniej więcej 1cm i lekko rozbijamy.

Po rozbiciu kotlety układamy w załączonym woreczku, staram się równo rozmieścić, tak aby po zalaniu sosem, dotarł on do każdego kawałka mięsa.

 Następnie z drugiej części "Pomysł na Winiary", gotową mieszankę przypraw rozrabiamy w 200ml wody. Należy bardzo dokładnie wymieszać aby wszystkie przyprawy, zioła i składniki sosu dobrze się rozpuściły, co gwarantuje Nam idealny smak potrawy.

 Kolejny krok to zalanie mięsa przygotowanym sosem, tak aby każdy kotlecik był nim nasączony. Zamykamy woreczek dołączoną zapinką, umieszczamy w naczyniu żaroodpornym i gotowe.


 Tak przygotowane danie umieszczamy  w piekarniku nagrzanym do 200st,( bez termoobiegu) i odliczamy 45 minut.



Przyznam, że już w trakcie przygotowywania, jak i pieczenia dania, po domu roznosi się tak cudowny aromat, że ślinianki pracują ze zdwojoną mocą 💙

W produkcie firma Winiary wykorzystała jedynie naturalne składniki, bez polepszaczy smaku i aromatu, bez sztucznych barwników, żadnych "E" i innych cudów. Jedynie znane nam przyprawy i zioła, suszone warzywa takie jak smażona cebulka, pomidor, cebula, czosnek, czerwona papryka, natka pietruszki, sól, pieprz czarny i pieprz zielony.


Po upieczeniu schabowych, odcinamy końcówkę worka (ostrożnie, żeby nie poparzyć się parą), przekładamy danie do naczynia, dodajemy 2 łyżki śmietany i dokładnie mieszamy.


Kotlety można podać tak jak ja dziś z ziemniakami, ale również można zastąpić je kaszą bądź makaronem.


PYCHA!!! Cudowne, miękkie, soczyste, wręcz rozpływające się w ustach  mięso, aksamitny sos... No powiem Wam danie nieziemskie.
Zarówno smak jak i aromat wspaniałe
 Polecam z czystym sumieniem, jestem pewna, że na jednym obiedzie nie poprzestaniecie i wprowadzicie na stałe do Waszego kulinarnego menu Winiary- Pomysł na kotlety schabowe w sosie z zielonym pieprzem.

Polecam również zarejestrowanie się w panelu Streetcom, może i Wam uda się dostać do tak pysznej kampanii.

No cóż, dziś gościłam was na pysznym obiedzie, więc jutro zapraszam na klopsiki w sosie bolońskim, oczywiście przy pomocy Winiar i pomysłu na...

Smacznego i do poczytania 💙

2 komentarze:

Bardzo dziękuję za każdy pozostawiony komentarz. Jest to znak, że ktoś mnie czyta :D

AVON - SUKCES FIRMY GWARANTUJE ŚWIETNA KONSULTANTKA

Dzień dobry 😊  Jak wszystkim wiadomo, jest na polskim rynku kilka firm kosmetycznych, działających w systemie sprzedaży bezpośredniej. Ta...

Copyright © 2014 Testowanie z Marieną , Blogger